Söndag

Sista riktiga veckan i skolan nu då. Eller i alla fall sista hela veckan, eller egentligen inte det heller, många kurser är nu slut nu.
Det har vart så tomt på skolan sen alla treor försvann =( jag saknar dom. Det är så tyst och tolm över allt på skolan och nu är vi tvåor typ helt ensamma ute i teatersalen eftersom ettorna knapt har några lektioner och våra älskade treor är borta. Det är ingenting jag tycker om. Jag saknar dom, jag vet inte vad jag ska göra när jag inte hittar några trevliga människor att prata med. Eller massa trevliga människor finns ju viserligen kvar men i alla fall.
Men förutom att det är tomt i skolan så är det tomt i mitt liv. Även ifall jag har försökt att börja ett nytt liv utan dator (pga att "min" är pajj) och verkligen har försökt hitta på andra saker, och det tycker att jag faktiskt har lyckats ganska bra med. Men det känns ändå som att det saknas nått, jag vet inte ritkigt vad men det gör mig rastlös och orolig.
Jag tänker på allt möjligt förutom det som ligger närmast, det vill säga skolan för min del. Inte långt kvar och jag har fortfarande inte lärt mig att koncentrera mig på vad jag ska göra. Undra egentligen vad jag har gjort på våra teaterlektioner då vi har övat koncentration... I vilket fall så tror jag att jag har glömt av hur jag skulle göra så fort lektionen var slut, det brukar ju tyvärr vara så med mitt minne.
En annan väldigt sorlig sak som jag har kommit på är att jag tror att jag har börjat bli allergisk mot kiwi! :O men det får jag fan inte bli, inte allergisk mot min favortifrukt! Det går jag inte emd på! kan jag inte få behålla åtminstånde en sak som jag tycker om i mitt liv?
Förövrigt måste jag snart lösa mitt vänner-problem, dock har jag inte en jävla aning om hur det ska gå till. Jag menar, egentligen vet jag ju inte ens vad som är det ritkiga problemet. Jag kan ju inte börja prata med dom om nått som jag inte ens själv vet vad det är, fast det skulle ju faktiskt inte vara så överraskande ifall jag gjorde det eftersom det är typ det jag gör i 85% av de gånger jag öppnar käften. Som tur är så gör jag inte det lika mycket som vissa andra, fast rent teoretiskt sett så borde ju jag snacka mer gojja än hon då i så fall eller? Ja matte är ju inte ritkigt min grej så jag tror att jag ändrar mig i den frågan, hon snackar mer gojja än mig. I alla fall tycker jag att det borde bli så. Men jag har ju haft fel förr.
Men ett mer viktigt problem just nu är ändå vad jag ska ta mig till i sommar. Alla andra har fått jobb och jag lovar att jag kommer att dö ifall jag måste leva utan pengar en sommar till. Dessutom så har jag ingen, verkligen INGEN att tillbringa min sommardagar med eftersom alla jobbar utom jag. Helt åt helvette trisst (!) måste jag säga. Va fan ska man göra liksom? Jag hade en tanke ett tag att låta detta bli en sommar i upplevelsenstecken, men det är ju faktiskt ganska trisst att uppleva saker alldeles ensam. Alltiing blir mycket roligare om man gör det tillsammans med någon annan.
Förövrigt försöker jag komma på vad jag ska göra nästa år, efter studenten. Egentligen är det ganska onödigt att göra det nu efetrsom jag är en av världens viligaste människor med en hemsk beslutsångest. Så öven ifall jag kommer komma på världens grej så kommer jag att hinna ångra min en miljon gånger innan jag måste bestämma mig i alla fall. Och när jag väl måste bestämma mig så kommer jag inte ha nån ide alls ändå. Så det är alltså bara slöseri med tid å energi att tänka på nått sånt just nu.
Som avslut vill jag bara säga att jag verkligen hoppas att det kommer bli nån form av klassfest innan vi slutar nu, men jag tvivlar starkt på att det kommer bli nått. Med tanke på vilka som ska årdna det och att det bara är lite drygt en vecka kvar tills vi slutar.
Men jag måste säga att jag är lite stolt över at jag kom ut i sjövattnet och tog ett dopp innan juni i år :), men att hoppa i sjön redan i mars förra året va nog lite att ta i när det gällde att ta första doppet utomhus tidigt. Nästa år ska jag nog försöka satsa på april :P

Grisen är hög din, mamma är bög

RSS 2.0