Sådant man inte förstår

Bra fest igår och allt va väldigt roigt förutom när jag ställdes in för den inte så upplyftande sanningen om kvinnomisshandel. Klarar inte av när vänner pratar om att de har blivit slagna av pojkvänner eller förlädrar. Sånnt finns inte i min värld och det ska inte behöva finnas i någon annans heller...
Dock kan man lugnt säga att jag har väldigt mycket annan skit i mitt liv som heller inte borde behöva vara där. Men alla  har vi våra mörkahemligehter och det ska vi väl få ha också? Men när det börjar bli svårt att skilja på löner och sanning borde man nog tänkta till lite.

Dock har jag börjat lära mig att det inte tjänar nått till i längden att ljuga, det blir bara jobbit för en själv och tillslut åker man dit ändå. Det har jag fått lära mig av min käre far, har svårt att tänka mig det men den mannen har faktiskt lyckats lära mig någonting i alla fall. Och inte nog med det, han lärde mig också att ärligheten uppskattas även ifall sanningen inte är det som man kanske vill höra just i det ögonblicket som man får höra den. Men precis som det mesta så är uppskattas den i längden. Det är bättre att tänka långsiktigtoch inte bara gå på impulser som jag brukar göra.

Men hur ska man veta att personen ifråga inte tar mer skada av att få veta sanningen än av att få vandra runt i sin värld? Det sista man vill göra är väl att såra någon annan. När är det rätt och fel att berätta hur saker och ting egentligen ligger till? Eller är det upp till var och en av oss att ta reda på sanningen själva?
Jag får panik på mig själv för jag dras åt olika håll hela tiden:( Jag vill inte bli hatat för att jag gjorde nått (eller inte gjorde nått) som jag trodde var rätt som visade sig vara fel i andras ögon. Men hur förklarar man för nån hur något är när personen har en helt annan bild på saken än en själv? Hur snäll ska man vara egentligen, man kan ju inte bara säga det rätt upp å ner men man kan ju inte skita i att säga det heller får då blir det ju fel med:S
Fan vilket dilemma jag har, känns som att alla mina alternativ betyder att någonting förstörs. Vad gör man då egentligen?

Now I'm done

Arbete och mer arbete

Borde verkligen börja skriva på essän som skulle vart klar i onsdags och jag borde också skriva klart rapporten till alternativ medicinen som jag ska ha redovisning om på måndag som jag egentligen skulle haft för en vecka sen...Låter lite väl illa för att vara mig men nu är vi ju inne på de absolut sista veckorna i skolan och då känns de sista arbetena så fruktansvärt onödiga på nått sätt.

Men det får vänta ett tag till, först måste jag bli klar med min packning till Frankrike. Det är ju trotts allt bara två dagar kvar tills vi drar iväg med bussarna:S Så denna dagen tillägnar jag min stora tvätthög som jag har plockat ihop för att få tag i nått rent att ta med mig.
Och jag måste komma på ett sätt att ta mig in till stan ikväll för jag blir så ledsen om jag inte får festaloss lite innan Frankrike. Jag har nämligen av svag känsla för att det inte komer bli så mycket röjj där som vi hoppas på. Men man vet aldrig och man ska inte dra några förhastade slutsatser. Förra året blev det ju nått som amn skulle kunna likna vid fest... Eller i alla fall om man kan säga att det är fest när mina fyra rumskompisar dricker vin och bli lite lulliga och en lärare kommer in och lär oss en asrolig vin-visa. Men efetrsom jag inte dricker vin och vi inte hade nått att blanda spriten med så drag jag iväg till rumsgranarna nykter som jag var^^
Tyvärr är Frankrike vinetsland och olyckligt nog dricker inte jag så mycket vin:( Men det blir nog bra, de måste ju sälja sprit någonstans tycker man.

Now I'm done

Lite kväll...

Sitter här i min ensamhet och känner mig förförsta gången på ganska länge inte alls ensam eller uttråkad trotts att ingen vill prata med mig på msn eller är social på annat sätt. Ganska mysigt faktiskt :)
Sitter och lyssna på en asskön låt - Whiskey Lullaby. Dock vet jag knappt vad den handlar om, hehe känns så typiskt mig på nått sätt :P
Sitter och funderar på om höjdpunkten i sommar ska bli Emmabodafestivalen eller om det får bli nått spontant som eventuellt inte blir av...Och med de två alternativen i min hand kan jag ju bara säga att Emmaboda känns jävligt tungt. Men frågan är då bara hur vi ska ta oss dit och vilka "vi" blir. Sen är frågan om man ska åka buss eller om man orkar åka bil och vem som ska köra och bla, bla, bla. Tankarna är många och natten är kort. Fast nätterna är inte till för att tänka på sånna här saker för de måste diskuteras och det är väldigt svårt att diskutera nått med andra när man är helt själv, fast det är gansja svårt att diskutera själv också får jag nog säga. Kan vara svårt att få in fler åsikter ibland, dock tycker jag att jag är ganska dunktig på att diskutera med mig själv vill jag påstå^^

Egentligen borde jag ha ägnat denna kvällen åt att läsa klart Främlingen och skriva klart essän om den till svenskan och skriva klart min rapport till Aaternativ medicinen. Meeen, att göra det som jag borde göra är inte ritkigt mig grej. (Världens sämsta ursäkt som jag kör med jämt för er som inte visste det). Men jag har fixar fram en låt som jag ska ha till min körtenta som ska avverkas imorgon. Hoppas att det går bra *håller tummarna*

Just nu är det många tankar som snurrar i huvudet kring balen och studenten och allra minst Frankrike som står närmast på listan på saker att avverka. Jag undrar hur det kommer gå där:O hoppas att de vill prata lite engelska med oss för annars är jag dödens. Fast å andra sidan är min engelska kass så jag är la dödens i alla fall. Aja jag får la använda mitt otroliga kroppsspråk istälelt ;) Det ska ju i alla fall vara likt världen över (förutom den lilla detaljen dårå att olika länder har olika syn på kvinnligt och manligt och frigörelse och grejer).

Men eftersom jag ändå inte llyckas göra något vettigt just nu tänkte jag gå och lägga mig i tid för en gångs skull eftersom de senaste veckorna har det blitt ganska sent.
Puss på er alla

Now I'm done

Framtiden...

Jag är verkligen helt värdelös på att blogga....Men jag gör åter igen ett försök, av nån anledning.
Just nu snurrar tankarna kting vad jag ska ta mig till om en månad när Frankrikeresan är över balen är gådd och studenten är ett minne för livet och jag kommer hem från resan till Cypern med Elin och teknikarna... Vad ska jag ta mig till då undrar jag. Inte fått något sommarjobb och än så länge har jag inget i höst och inga skolor har det blitt av att bry sig om att söka till heller. Hur ska en människa som jag orka klara av det riktiga livet utanför skolans väggar av trygghet?
Skolan har ju trotts allt var en enormt stor del av mitt liv i typ 12 år! :O
Det är nästan läskigt när man tänker på det, och ändå funderar jag på att plugga ännu mer?! Det är väl den sjukaste av nått med tanke på hur fruktansvärt dålig jag är på att ta ansvar och arbeta själv och speciellt med tanke på hur skoltrött jag är. Men det är som jag säger: människan är en konstig varelse.

Men precisi som förra sommaren så hoppas jag verkligen på att denna kommer bli något minnesvärt och att även ifall jag inte har så mycket pengar kommer kunna göra massa kul saker. Och jag hoppas extremt mycket på att alla kompisar inte ska jobba ihjäl sig hela sommaren så att jag kan få fördriva lite tid med dom.
Måste börja planera lite saker nu känner jag annars är jag rädd att det aldrig kommer att bli av :O

Now I'm done

Everyone need someone to takl to

Igår var det party party, samanslagen 18- och 20årsfest närmasre bestämt i UIF-stugan för Terese och Krista. Väldigt trevligt och det var nog första festen på länge som jag fick vara glad hela kvällen utan att behöva bry mig om nått om hur nån mådde spykiskt, och det var väldigt skönt. Så fort det döck upp en tanke som inte var en bra tanke lyckades jag utan några problem bara skaka av mig den.
Vältigt mycket härligt folk var det också och sånt tycker vi om :D så verkligen thumbs up för det här (Y). Dock kunde det ju vart lite mera dans, men eftresom jag bara sprang runt så missade jag alla de roliga stunderna när det var mycket folk på dansgolvet så jag får väl skylla mig själv lite gran. Men bra kväll var det i alla fall :)

Dock fick jag för mig av nån anledning att jag skulle skicka massa sms och ringa runt till folk så jag känner att det var kanske inte det bästa jag gjort för nu måste jag fylla på mobilen igen :( och av nån konstig anledning fick den fnatt några gånger under kvällen och hängde sig och visade lite konstiga symboler och gjorde inte riktigt så som jag ville.

Men allting har ju tyvärr ett slut och denna kvällen tyckta vi att festen tog slut lite väl tidigt, klockan var nog bara tolv elelr ett när vi började så sakta vandra vår lilla väg hem mot Sannas lägenhet där vi skulle sova (bara hon och jag för en gångs skull). Vi hade följe med Emelie och några en bit och när de hade lämnat oss så gick vi förbi en sån där trekantig sak med reklam på. Och då fick vi den extremt roliga ideen att vi skulle ta ner var sin reklamplansch (det var GBgubben och glass på så vi var ju så illa tvugna liksom). Och när vi stog där och trog och rev och hade oss och tillslut hade dragit loss två stycken och skulle bära iväg de stora rullarna så kom en securitasbil och körde förbi oss :O
Vi blev ju då lite rädda så vi bara släppte rullarna och började gå vår väg där ifrån, men den körde bara förbi oss så vi tog upp rullarna igen. Sen lite senare kom den igen och då fortsatte vi bara gå med var sig rulle stor som en enorm matta under armen men den sket i oss än en gång :P

Väl framme hos Sanna började vi flörta lite med en granne till henne, som vi trodde hade efterfest så vi bjöd in oss själva dit. Så efter att vi dumpat reklamgrejerna hos Sanna trippade vi över till honom men väl där visade sig att det bara var två pers där och de spelade mest dålig musik. Så vi slog oss ner i hans soffa och tog mer eller mindre över datorn och spelade vår musik istället :P
Det var rätt kul men det berodde nog mest på att vi var trött och inte ritkigt orkade fatta va vi sa, ibland fanns det inte nått riktigt sammanhang i det vi sa. Eller framför allt i det jag sa...fast jag skrattade ju mest dock :P Fast det var inte så kul egentligen. Men jag antar att det är så det är att vara socialt missanpassad, när man inte kan prata så skrattar man istället. Dock blev inte vår visstelse där så lång varig tror jag, vi gick väl hem efter en timme eller nått.

Sen hände nått av det bästa på hela kvällen. Äntligen fick jag lätta på mitt hjärta och klaga och prata och kasta ut funderigar i luften utan att nån dömde mig. När vi skulle sova hade Sanna och jag ett ritkigt tjejsnack om verkligen ALLT. Det var så skönt att äntligen kunna få säga saker som jag verkligen inte akn förstå och få reflekterna med nån annan varför man gör saker som man egentligen inte är säker på varför man gör dem. Dock blev jag tyvärr inte myclet klokare denna kvällen men det var ändå skönt att få dela ovisheten med nån annan.

Now I'm done

RSS 2.0