Barn trivs...

Hur mycket är för mycket?
Jag det kan man lungt fråga sig när det gäller lilla fröken Öbergs vanor att vara i skolan på konstiga tider. Jag menar hur mycket tid vill man egentligen spendera inanför skolans väggar? Visst är det väl Tingsholm en sådär lagom trevlig skolan men det är ju inte direkt så att man vill vara där mer än nödvändigt, eller? Fast när man går ESTA2 så kan man ju fråga sig hur mycket som är nödvändigt. Med allt det vi tar på oss i våra teaterprojekt så borde vi ju nästan få var sin säng i skolan för att vi ska bli klara någorlunda i tid. Jag fattar inte hur vi lyckas ta på oss så mycket arbeta när det nästan inte finns så mycket att göra.
Men vi är väl fantastiska som folk säger helt enkelt. Hoho jag tror att ståuppare är mitt nya kall, fast när jag tänker efter är det nog mitt första kall också för den delen. Så jag kanste tar fel, det kanske inte är mitt kall.
Men min dator hemma (som inte är min egentlgen men det är typ bara jag som använder den) är pajj så jag måste be nån, exempelvis min bror, att komma å laga den åt mig. Så att jag slipper sitta i skolan så länge när jag kan vara hemma och göra läxor istället. Fast hur ofta händer det att jag gör det jag ska när jag kan göra annat liksom.
Men nu ska jag dra ner till bussen så jag kommer hem nån gång :)
Puss och kram skummbanan

RSS 2.0