Påsk

De senaste två åren har jag firat påsk långt borta nära havet på ett ställe som heter Orust, tillsammans med en helt underbar hop med människor. De var galna, tokiga och helt underbara, och de gjorde vistelsen där så fruktansvärt mysig och hemtrevlig trotts att jag knappt kände dem. Men den släkten lär jag aldrig  få träffa igen :(
Det är inte mycket jag saknar från det förhållandet (eller kanske egentligen men det skulle jag aldrig erkänna) men just denna påsktraditionen när hela släkten åker ut till stugorna på Orust och käkar mat så man tror att magen ska sprängas och efetrdet trycker i sig massa godis och bara umgås och har trevlig är något som jag saknar lite smått när jag inte får vara med om det. Egentligen tycker jag inte om att ha massa människor runtomkring mig dygnet runt och aldrig få vara ifred, men det behövdes inte där även ifall det var trångt och massa folk. Dock var det ju bara några dar men det var fullfart typ hela tiden så man han inte tänka så mycket på att jag är en fruktansvärt osocialmänniska som inte kan komunisera som normala människor kan.
Den gemenskapen som de har i sin släkt känner inte jag att vi har i våran, det är tråkigt. De var så varma och underbara hela bunten och vi är inte alls sånna.
Aja man han inte få allt och man kan inte behålla saker för evigt....

Imorn är det i alal fall dags för årest först grillning...elelr andra blir det visst. Vi grillade ju när vi firade Tina som fylde 20 förra lördan under Gällstámilen. Det var väldigt roligt =)
Imorn ska det visst vara maskerad också och jag vet inte ritkgit vad jag ska vara än :O
Funderar på om jag sk vara Fiona i Schreek (eller hur det stavas) eller nått annat. Vi får se vad det blir imorn.

Nu ska jag i alla fall sova. Godnatt alla människor

Nowe I'm done


RSS 2.0