Några tankar

I helgen kom jag och Elin hem från Aiya Napa. Det var en väldigt rolig resa men jag tror inte att någon av oss kommer att göra om det. Jag har med mig många minnen och erfarenheter därifrån, både bra och dåliga. Tyvärr kommer de dåliga att sätta djupare spår än de andra men jag tvivlar på att jag kommer lära mig så mycket utan dem. Men jag har i alla falllärt mig att det går inte att åka bara 2 pers på enn partyresa när man är så olika som vi två är när vi festar. Man måste ha samma mål för att det ska funka.

Jag vet att jag verkligen svek henne ett par gånger den veckan och jag är redo att ta mitt "straff" som antagligen aldrig kommer. Men är man funntad som jag behöver man nått sånt för att fatta att man inte kan hålla på så som jag gör. Fast å andra sidan vet jag egentligen inte om det hjälper så mycket det heller. Jag menar, se bara hur bra pappa har lyckats med mig. Jag gör fortfarande det jag känner för även ifall jag vet att det är fel, fråga inte varför jag bara funkar så helt enkelt.
Jag är inte hjärtlös eller ointresserad av hur mina handlingar påverkar mina nära. Jag är bara mer eller mindre oförmögen att känna medlidande i de stunder då jag behöver känna att jag också duger.
Helt rubbad tankegång jag vet mend et är så det funkar, alla har sina svagheter och jag har mina på fyllan för det mesta.


Now I'm done

RSS 2.0